Редактор: e-mail: Кадър: бТВПредполага се, че новият мутирал вирус на Ковид-19 също

...
Редактор: e-mail: Кадър: бТВПредполага се, че новият мутирал вирус на Ковид-19 също
Коментари Харесай

Проф. Илко Гетов: Предполага се, че ваксините ще предпазват от заразяване и с новия мутирал вирус на Ковид-19

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: бТВ

Предполага се, че новият мутирал вирус на Ковид-19 също ще се повлиява от имунизациите, т.е., те ще защищават и против неговото неговото заразяване, по простата причина, че се употребява във имунизацията една относителна постоянна настройка от гени,  които могат да провокират производството на антителата и оттова да бъде защитен организма на индивида от разболяване с Ковид-19.

Това съобщи проф. Илко Гетов в „ Лице в лице ” по бТВ.

Това, несъмнено, е развой на спомагателна оценка, защото появяването на новия мутирал вирус е от септември, октомври, а от началото на октомври стартира поетапната оценка на тази ваксина, която беше предложена за разрешаване в приложимост в понеделник, сподели още за новия вариант на ковид проф. Гетов

Последва въпрос на водещата Цветанка Ризова: Прочетох в последните минути изказване на шефа на Biotech, който от една страна споделя, че тези ваксини работят против ковид, въпреки това - до 6 месеца ще сме подготвени с новите ваксини за новия вариант, което означа, че може би те не са сигурни дали имунизацията ще обгръща новия вариант?

Трябва да се създадат спомагателни проследявания  и да се проучват данните, с цел да могат да кажат 100 % сигурно, че ще работи против новия вариант. Предположенията са, на база на технологията и методиката и производството на тези ваксини на Biotech  и Пфайзер, да работят и против мутиралия вариант. Освен това, общо описаните разновидности на ковид от началото на пандемията са над 13 000, тъй че, в случай че ние би трябвало против 13 000 да произвeдем 13 000 разнообразни ваксини, сами разбирате, че няма да ни стигне времето до идващото хилядолетие, отговори проф. Илко Гетов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР